Καφεκόπτες

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ανακοίνωση 20/05/2007

E-mail Print

Συνάδελφοι,

στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνουμε για την καλύτερη επικοινωνία μαζί σας, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας μας (www.kafekoptes.gr).

Με την ευκαιρία σας αναφέρουμε ότι, προσπαθώντας να αναδείξουμε τη διαφορά του φρεσκοκομμένου ελληνικού καφέ και την προσπάθεια του έλληνα καφεκόπτη, για τη διατήρηση του παραδοσιακού τρόπου παρασκευής και διάδοσης, τα σωματεία μας (Πανελλήνιο Βιοτεχνικό Σωματείο και Σωματείο Πειραιά) προέβησαν στην έκδοση διαφημιστικών εντύπων μέσα από τα οποία απεικονίζεται η παραπάνω προσπάθεια του Έλληνα καφεκόπτη και αναδεικνύεται το προνόμιο που έχει μεταξύ ολίγων προϊόντων ο ελληνικός καφές, να αλέθεται παρουσία του καταναλωτή.

Η προσπάθεια αυτή καθώς και η προώθηση και επίλυση των προβλημάτων, απαιτεί την περαιτέρω ενίσχυση του Σωματείου ενημερώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους του κλάδου και συμμετέχοντας στις δραστηριότητες του Σωματείου. Ενωμένοι, λοιπόν, οι συνάδελφοι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Η διάθεση του διαφημιστικού εντύπου σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία πώλησης καφέ, είναι υποχρέωση όλων των μελών και συναδέλφων.

Επιδίωξη μας είναι η συνεχής ενημέρωση της αγοράς και του καταναλωτή για το ρόλο του Έλληνα Καφεκόπτη, και τη διαφορετικότητα του φρεσκοκομμένου Ελληνικού Καφέ, ως προς την ποιότητα και γνησιότητα του προϊόντος. Για καλύτερη ενημέρωση και για παραλαβή εντύπων, επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ .