Καφεκόπτες

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

E-mail Print

Συνάδελφοι, πιστεύουμε ότι το ασφαλιστικό πρόβλημα μας και όλων των Ταμείων είναι πρόβλημα που το διογκώσανε οι πολιτικές δεκαετιών των εκάστοτε κυβερνήσεων και τούτο διότι, το μόνο που τους ενδιέφερε και σε αυτόν τον τομέα ήταν η διαχείριση των εισφορών και των χρημάτων του κάθε ασφαλισμένου προς όφελος όχι των ίδιων των ασφαλισμένων αλλά -όπως αποδεικνύεται- άλλων συμφερόντων, δικών τους..! Μας φταίνε τώρα για τις δίωρες διακοπές ρεύματος ή τα σκουπίδια στους δρόμους για βδομάδες και περισσότερο οι απεργοί..!

Έτσι μας λένε και δεν φταίνε αυτοί που τόσα χρόνια διαχειρίζονται έτσι τους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία όλων των κλάδων. Δεν φταίνε αυτοί που τώρα ξαφνικά αποφασίζουν να μας πούνε ότι στα γεράματα το γιαούρτι θα τρώγεται ξεχωριστά από το παξιμάδι. Και δεν φταίνε αυτοί που μας λένε για μισή σύνταξη από εδώ και μπρος. Γιατί είναι διαλυμένα τα Ταμεία (με τίνος ευθύνη)?

Πείτε μας επιτέλους , κύριοι, ποιοι ευθύνονται για τις απεργίες και την κατάντια των Ταμείων?

Για εμάς που πληρώνουμε , φταίτε εσείς που κυβερνάτε τον τόπο με ανευθυνότητα και με σκοπό το πλήρες ξεζούμισμα του κοσμάκη..! Φταίτε εσείς που προσπαθείτε για να εξυπηρετηθείτε, βάζετε το φτωχό να σκοτωθεί με το φτωχότερο. Έτσι μένετε στο απυρόβλητο (διαίρει και βασίλευε!).

Έχετε βέβαια και συμμάχους τους ακριβοπληρωμένους κονδυλοφόρους που μέσα από τα κανάλια προσπαθούν να μας πείσουν ότι εμείς φταίμε για την πολιτική σας!!! Και την διαφθορά σας! Εμείς φταίμε σε ένα πράγμα: Που δεν στρέφουμε εντελώς την πλάτη απέναντι στις κυβερνήσεις σας και τα παπαγαλάκια.

Καλό θα είναι, συνάδελφοι, να είμαστε άγρυπνοι γιατί πέρα από τις δουλειές μας, μας παίρνουν τώρα και τα τελευταία μας καταφύγια. Την ψάθα μας!

Οι πενιχρές συντάξεις των 500 και 600 ευρώ εξανεμίζονται πριν προλάβουμε να τις πάρουμε. Με τα καινούργια μέτρα, μάλλον δεν θα τις πάρουμε γιατί αλλάζει και η φυσική μας οντότητα, γερνάμε μετά θάνατον. Τι να τα κάνουμε τα γιαούρτια? Μάλλον τα χρειάζονται τώρα οι πολιτικοί μας και η πολιτική τους…!


 

Το Δ.Σ.