Καφεκόπτες

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/07/2008

E-mail Print

ΟΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΦΕ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ!
ΕΙΝΑΙ...Η  NESTLE  HELLAS (ΛΟΥΜΙΔΗΣ) 

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των καταναλωτών, το Πανελλήνιο Βιοτεχνικό Σωματείο Καφεκοπτών, αναφέρει ότι και άλλη μεγάλη ποσότητα 106.482 kg ακατάλληλων καφέδων απαγορεύθηκε να εισαχθεί στην εγχώρια αγορά, διότι θεωρήθηκε ακατάλληλος και επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία, από τη νομαρχία Πειραιά. Ο καφές, σύμφωνα με τη νομαρχία Πειραιά και με δημοσιεύματα του τύπου, είχε αποδέκτη τη Nestle Hellas (Λουμίδης), μέσω της εισαγωγικής εταιρίας SUCAFINA HELLAS S.A.   

Δεν μπορεί να είναι τυχαία η συμπεριφορά της συγκεκριμένης πολυεθνικής απέναντι στους καταναλωτές, καθότι πλησιάζουν τις 500.000 kg ακατάλληλοι καφέδες (τουλάχιστον τόσοι έχουν δεσμευθεί σε περίπου 2 έτη).

Όταν διαφημίζεται χρησιμοποιεί χρυσά γράμματα, και μας πουλάει παράδοση στον τόπο μας, ενώ όταν πρόκειται να απολογηθεί, αλλάζει  όνομα!!!

Ενημερώνουμε ότι οι Έλληνες καφεκόπτες δεν έχουν καμία σχέση με τους συγκεκριμένους καφέδες, καθότι ως έχουμε αναφέρει και σε άλλο δελτίο τύπου, δεν χρησιμοποιούμε χαμηλές ποιότητες και ακατάλληλες παρτίδες καφέδων προερχόμενους από το Βιετνάμ για τα ελληνικά χαρμάνια. Προτείνουμε στους καταναλωτές, για άλλη μία φορά, να γυρίσουν την πλάτη τους σε προϊόντα των πολυεθνικών εταιριών, αποφεύγοντας έτσι και τους οποιουσδήποτε κινδύνους ενέχει η συμπεριφορά τους όπως συμβαίνει με την ως άνω περίπτωση.

Αποφεύγετε τον παπαγάλο και τα παπαγαλάκια του!!! 
Προτιμάτε τα προϊόντα των Ελλήνων Βιοτεχνών και επιλέξτε μεταξύ αυτών, κόντρα στην απαξιωτική και επικίνδυνη συμπεριφορά των μεγάλων, ως προς την υγεία και την τσέπη μας!
Προτιμάτε τον Έλληνα καφεκόπτη, και τον φρεσκοκομμένο καφέ της γειτονιάς σας!

 
Για το Δ.Σ.    
             
Ο Πρόεδρος
Αναστασίου Σπύρος

πηγή: εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ